PAINTBALL

FESTA MAJOR 2022

Finalitzat
06.06.22

Activitat dirigida a infants/joves nascuts entre els anys 2008 i 2011.

INSCRIU-TE 

Dins el marc de l’estratègia participativa de l’Ajuntament, aquest 2022 l’àrea d’Educació ha engegat el projecte del Consell d’Infants Municipal amb la col·laboració de les dues escoles del municipi.

El CIM és un òrgan de participació que dona veu als infants i els permet opinar i fer propostes sobre temes que els afecten directament. El consell està format per infants de 5è i 6è dels centres educatius de Llagostera, els quals representen els seus companys de classe exercint de consellers/es en les sessions del consell. A través de les trobades del consell, els infants han treballat qüestions com la responsabilitat comunitària, la participació democràtica, el diàleg i l’esperit crític.

D’entre les propostes plantejades per l’equip de govern, el CIM ha triat poder decidir una de les activitats de la festa major 2022. Els mateixos consellers/es han seleccionat tres activitats i les han traslladat a la resta de companys per poder fer la tria final. Aquest procediment ha culminat en la tria de l’activitat de Paintball.

Dilluns
06
jun
Gratuït
Finalitzat
Dilluns
06
jun
Gratuït
Finalitzat
Dilluns
06
jun
Gratuït
Finalitzat

Activitats relacionades

MATINS D'ART ESTIU
D'i3 A 2n D’ESO
Del 27.06.22 al 29.07.22 | 09:00 h
ESCOLA PUIG DE LES CADIRETES
Activitats Activitats infantils/familiars Casals artístics