Els vuit mil estels de l'Ànnia

Un conte il·lustrat “Els vuit mil estels de l’Ànnia”, basat en una història real de superació contra el càncer infantil. Una iniciativa solidària i educativa amb l’objectiu d’aconseguir recursos per a la investigació i divulgació d’aquesta malaltia.

Finalitzat
dilluns, 8 d’abril | 17:30 h

Amb motiu de la proximitat de la Diada de Sant Jordi 2024, es presenta el conte il·lustrat “Els vuit mil estels de l’Ànnia” (Editorial Tramuntana) a la Biblioteca Julià Cutiller de Llagostera.

 La presentació està adreçada a famílies amb infants, de manera que s'explicarà el conte als més petits i els adults assitents podran conèixer la història de l'Ànnia, l'associació 8.000 estels i els seus objectius.

Compartir

Un conte solidari, que impulsa la recerca i divulgació sobre el càncer infantil de la mà del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

El conte explica l’ascensió a l’Everest d’una nena i la seva colla d’amics, presentada com a una al·legoria del trajecte emocional que recorre la protagonista en la seva lluita contra el càncer. El relat està basat en la història real de l’Ànnia, que amb només sis anys va ser diagnosticada d’un tumor cerebral i va requerir una operació d’urgència amb un pronòstic desencoratjador.

El text d’aquesta commovedora història és de Meritxell Margarit; les il·lustracions, de Txell Darné; i el pròleg és a càrrec d’en Kílian Jornet, qui no va dubtar a involucrar-se en aquest projecte per a ajudar a incloure elements narratius que lligaven la hipotètica aventura muntanyenca amb el procés de la malaltia.

El projecte transcendeix de les pàgines del conte per convertir-se en una iniciativa educativa i solidària. Amb la compra del conte és col·labora amb la investigació i la divulgació sobre el càncer infantil. Una recerca impulsada per l’Associació 8.000 Estels amb la participació del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

Tota aquesta informació, així com el propòsit educatiu i solidari del conte, s'amplien en el web del projecte: www.8000estels.com.

Dilluns
08
abr
Gratuït
Finalitzat
Activitats relacionades
Actual
El temps de les cireres, Montserrat Roig
Xerrada literària al voltant d'aquest clàssic de la literatura catalana
dj. 25.07.24 | 20:00 h
Biblioteca Julià Cutiller
Biblioteca