L'Auca del senyor Esteve

La Puntual

Finalitzat
dt. 21.05.24

“L’Auca del senyor Esteve” de Santiago Rusiñol i dirigida per Àngel Llàcer és el resultat del procés de creació que s’ha pogut veure al programa de Televisió de Catalunya “La Puntual”, la segona temporada de l’exitós programa “El Llop”, un muntatge amb una adaptació absolutament fidel al text original, una gran comèdia costumista que posa en valor l’artesania del fet teatral.

“L'Auca del senyor Esteve” és una obra modernista, en la qual es poden veure reflectits tots els valors de la societat d'aquella època. L'eix temàtic és l'enfrontament entre l'artista i la societat, problemàtica que visqué el mateix autor. El missatge de Rusiñol a propòsit de les relacions artista-societat és molt clar: el reconeixement recíproc. D'una banda, l'artista (Ramon) ha d'agrair el suport econòmic de la propia classe social; de l’altra, el reconeixement crític i conscient de la burgesia (senyor Esteve) d'estar mancada d'una dimensió espiritual, però també d'haver sabut crear les condicions materials per les quals pot florir l'art professionalment.

Compartir

Direcció: Àngel Llàcer
Dramatúrgia i Ajudant de Direcció: Enric Cambray
Música original: Manu Guix
Disseny il·luminació: Albert Faura
Disseny de vestuari: Miriam Compte
Disseny d'escenografia: Guillem Marti
Disseny espai sonor: Joaquim Nuevo
Caracterització: Helena Fenoy

Repartiment:
Marga Alerm, Joan Bellostas, Carles Berbel, Eudald Feliu, Ariadna Filali, Encarna González, Joan Muntó, Jordi Rodríguez, Mar Robles Laura Tomás i Ramon Villaret

Durada: 1h 20 minuts (sense descans)

Dimarts
21
mai
Des de
18 €
Finalitzat
Dimarts
21
mai
Des de
18 €
Finalitzat
Activitats relacionades
Actual
Festival de fi de curs de l'Escola de Teatre del Gironès
dg. 02.06.24 | 11:00 h
Teatre Casino Llagosterenc
Teatre