Cuinar. De la llenya al gas butà

Finalitzat
diumenge, 13 de març | 12:00 h
Compartir

Durant segles es va cuinar amb el perol suspès sobre el foc de la llar.  El fogó encastat sobre un pedrís i amb carbó vegetal va ser un avanç, però la revolució va arribar de la mà d’uns moderns fogons de benzina o de petroli. L’èxit d’aquests artefactes va durar ben poc, ja que les cuines de butà els van desplaçar ràpidament i es van imposar amb rotunditat a totes les cases. De tot plegat fa menys de 70 anys!

Pau Valls, un saltenc col·leccionista i bon coneixedor del tema, ens farà una demostració amb diferents tipus de fogons  i els encendrà per preparar-nos una sorpresa...

Diumenge
13
mar
Gratuït
Finalitzat
Activitats relacionades
Actual
Els pagesos de Llagostera i el Llibre del Sindicat Remença
Conferències "Una mirada a l'Edat Mitjana"
dv. 03.05.24 | 20:00 h
Sales d’exposicions Can Roure
Xerrades i conferències
Actual
Conversa entre dos segles
Conferències "Una mirada a l'Edat Mitjana"
dv. 10.05.24 | 20:00 h
Sales d’exposicions Can Roure
Xerrades i conferències
Actual
Què hi ha darrere el batec
Conferència de divulgació científica
dl. 27.05.24 | 19:00 h
Biblioteca Julià Cutiller
Xerrades i conferències Biblioteca