Taula rodona "Cuinant la sostenibilitat alimentària del nostre país"

Finalitzat
diumenge, 18 de juliol | 19:00 h

A les 19h al Parc de l’Estació.

Compartir

Showcooking i taula rodona amb Iolanda Bustos (cuinera Slow Food), Jordi Puig (expert en varietats locals i assessor en agricultura sostenible a L’Espigall), Julio Valle (productor d’agricultura ecològica Tómateuntomate) i un representant de la cooperativa de consum La Manduca. Es parlarà sobre la necessitat d’impulsar una alimentació sostenible i de proximitat com a element vertebrador de la relació entre el món rural i el mon urbà al nostre territori. Modera Marc Vilahur, gerent del Consorci de les Gavarres.

Durant l’acte es servirà el tastet d’una de les receptes. Es podrà adquirir el tiquet prèviament al Servei d’Atenció Ciutadana (passeig Romeu, 6). Preu: 3€.

Diumenge
18
jul
19:00 h
 
Durant l’acte es servirà el tastet d’una de les receptes. Es podrà adquirir el tiquet prèviament al Servei d’Atenció Ciutadana (passeig Romeu, 6). Preu: 3€.
Gratuït
Finalitzat
Activitats relacionades
Actual
Els pagesos de Llagostera i el Llibre del Sindicat Remença
Conferències "Una mirada a l'Edat Mitjana"
dv. 03.05.24 | 20:00 h
Sales d’exposicions Can Roure
Xerrades i conferències
Actual
Conversa entre dos segles
Conferències "Una mirada a l'Edat Mitjana"
dv. 10.05.24 | 20:00 h
Sales d’exposicions Can Roure
Xerrades i conferències
Actual
Què hi ha darrere el batec
Conferència de divulgació científica
dl. 27.05.24 | 19:00 h
Biblioteca Julià Cutiller
Xerrades i conferències Biblioteca